mandag 3. januar 2011

Ny frisk


Her er det bokstavelig talt ny frisk i gangen mellom soverommene oppe! Vi har vært litt
spenstigere enn vi pleier.....


Tapeten "Waldemar" fra Sandberg får prege den høyeste veggen som deler det gamle tørkeloftet. Vi er veldig fornøyd!


Her kommer det gamle taket (helt fra 1903) ut i gangen. Denne delen av huset er nemlig et tilbygg. Vi antar at det har kommet opp rundt 1910-1920. Vi har valgt å male hvitt, det var nemlig så skittent at vi ikke fikk det fint.
Vil du se mer av prosessen fra å gjøre om denne delen av huset, ta en titt her.

13 kommentarer:

 1. Stilig tapet! Er så tøft når man tør å ta særegne valg. Jeg er altfor feig og kjedelig, men ser jo hvor tøft det blir! :)

  Ha en god mandagskveld!

  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Du for en jobb dere har hatt! Men nå blir det flott! Nydelig tapet som passer godt inn.
  Takk for at du vil følge meg!! Jeg har fulgt deg en stund. Koselig blogg!
  Ha en fin kveld fortsatt!
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja det der har vært en formidabel jobb. Kikket også på forrige innlegg, det var ikke småtteri det heller. Tapeten er uberlekker. Får litt engelsk cottage feeling av den.Og det er jo så absolutt herlig.:)
  Ha en finfin dag!:)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 4. Synes tapeten passet veldig godt inn! :-)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig hilsen på bloggen min. Stilig tapet dere har valgt!

  SvarSlett
 6. Heisann:) takk for at du heier ingeborg:)) Du må jo ha med minsten sitt rom det er jo helt nyydelig:)

  SvarSlett
 7. Crazy er gøy!!Syntes tapetet var skikkeleg kult, eg- spennande med den gamle dynna. De er verkeleg flinke, de au! Skal prøve å leggje ut fleire bilete av trappa ja, må berre kjøpe nytt kamera fyrst:-(

  SvarSlett
 8. Oi, så flott det ble! Kjempefin tapet og artig med taket som kom til syne! Skjønner godt at dere er fornøyde med dette.
  Ja, jeg var rimelig fornøyd med handelen denne gangen ;o) Status i huset er vel at det ikke har skjedd så veldig mye i det siste siden det har vært så kaldt, men første punkt på lista nå er å gjøre ferdig gulvet på loftstua og å begynne den møysommelige jobben med å skrape tak... Blir vel noen turer til kiropraktoren etter det ;o)

  klem Mona

  SvarSlett
 9. Takk for mange hyggelige kommentarer inne hos meg. Jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min... :)

  Klem Silje

  SvarSlett
 10. Vilken jättefin tapet!! Det kommer bli så fint
  kram Malin

  SvarSlett
 11. Hei. Takk for kommentar og ser at du er i oppussingsstria du og, hehe. Vi har renovert et par gamle dører vi og, da vi har forsøkt å skru tiden tilbake til før de forrige eierne gikk amok med senket tak, linolium, 70 talls fliser og trekkspilldører. Ang. det senkede taket i stua vår på "før" bildene svarte jeg: "Haha. Det lurte vi også på. Viste seg at de hadde kuttet ut en vegg og flyttet den litt tilbake, men vært snille nok til å spare på rosetter og stukkatur gjennom å lage den lille nedhøyningen. JIPPI:) så vi har revet den nye veggen og det nye taket, og satt opp en ny "den gamle veggen" der den skal være og renovert stukkaturen og rosetten - jippi!!!" :) Lykke til med fortsettelse!!!

  SvarSlett