søndag 7. februar 2010

Prosjekt skjenk

Denne skjenken hører til spisestuen, men har liksom aldri blitt malt. Hmmm.. Ting tar tid, men nå får dette bli neste lille prosjekt her i heimen.




Skjenken er i heltre eik, men er av tidligere eiere sandblåst. Synes derfor den er penest å male. Det som likevel blir fint er at strukturen i treverket kommer så godt frem. Speilet er desverre knust, så en tur til glassmesteren må vi også.

4 kommentarer:

  1. Aaaaa, jeg er med beundring på skjenken din men misunner deg ikke for malejobben;) Skrekk og gru, jeg bare hater det, selv det alltid er så gøy å få inn noe nytt i stua, så er det så tidkrevende!!
    Jeg gleder meg til å se resultatet! Så gøy det må være å pusse opp et gammelt hus, det er drømmen her også, i mellomtiden, til vi finner drømmen, bor vi i et hus fra det glade 70 tall;) Dvs. små bad, ganger og soverom...men den som venter på noe godt...
    Ha en fin uke, skikkelig gøy titte på bloggen din, hit kommer jeg nok tilbake;)
    Monica

    SvarSlett
  2. Heisann!
    For en flott skjenk du har fått fatt i. Kan tenke meg den blir helt nyyydelig når du er ferdig med den :o)

    Ha en fin kveld videre og en herlig ny uke!

    Klem fra Hildegunn

    SvarSlett
  3. Finfin sjenk!Glassdetaljane var jo berre herlege og blir sikkert fin i kvit.Ting tek verkeleg tid ja-men men:-) Eg held og på med nokre måleprosjket om dagen- mellom anna ein sengegavl... Gjenbruk er flotters!

    Gledar meg elles til å sjå korleis huset dykkar tek form!Få litt inspirasjon og kjenne på at ein ikkje er åleine om husprosjekt:-)
    God veke til deg-klem

    SvarSlett
  4. Den kommer til å bli såå fin! jeg har fått lov av mannen å pusse ned vår og skal sette den inn med det samme stoffet som bordet! uff for en jobb men såå bra det blir!

    SvarSlett