tirsdag 16. februar 2010

Kjøkkenet vårt


Her er altså kjøkkenet vårt. Det ble malt og byttet knotter, benkeplate og plate i rustfritt stål etter at vi overtok huset. Furugulvene ble malt hvite.

Vinduet er det også vi som har satt inn etter at vi kledde om sørveggen. Etterhvert skal kjøkkenet pusses ordentlig opp og etterisoleres i gulvene, men det er ganske mange andre ting foran på prioriteringslisten her i huset...

6 kommentarer:

 1. Ble lekkert det der:)....og sånne prioriteringslister er jeg veldig godt kjent med;)

  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fint det var hos deg! Lyst og lekkert.
  Etterisolering av gulvene er noe som står høyt på ønskelista hos meg og.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. så koselig kjøkkenet ditt ble! Jeg er /har vært i samme fasen som deg i laaang tid, men merker og ser ting begynner å falle på plass..Deilig;)Jeg har nettopp opprettet en blogg jeg også, men har stoore problemer med å finne ut av hvordan dette egentlig fungerer,..kunne du tenke deg å gi meg et råd eller to ang. dette?

  SvarSlett
 4. Så fint det ble!! Lyst og lekkert-akkurat slik vi liker det:) Det spisebordet var nydelig!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Hei hei.
  Takk for hilsen på siden min. Du har jaggu mange fine bilder du også og et nydelig hus. Blir artig å følge med prosjekt ditt i huset. Vårt hus er fra 1918 og her er det endel å ta tak i også, men gosj så moro det er å ha hus med sjel.

  Ha det fint.
  Hilsen Randi

  SvarSlett
 6. Så fint kjøkken dere har! Kjempekoselig! :) Kanskje slike plater over benkene hadde vært noe for oss.. har nemlig noen fliser jeg ikke liker så godt.

  SvarSlett