mandag 14. mars 2011


Det nærmer seg vår, selv om snøen ligger ute og brøytebilen nettopp kjørte forbi...Vi skal igang med riving ute så fort snøen forsvinner. Nordveggen skal bli ny; vekk med eternittplater og gamle husmorvinduer og på med isolasjon, panel og nye vinduer. Det blir bra! Imens lader vi opp med planlegging og nye blomster!

7 kommentarer:

 1. Vår betyr planlegging ja... ;) -Selv om jeg føler at vi planlegger 24/7 hele året her i huset. Det er gøy med litt prosjekter da, hvis man bare er realistiske mtp progresjonen.

  Vakre påskefarger på blomstene -selv om påsken kommer sent i år. Selv om brøytekantene fremdeles er store her i byen, nyter jeg synet av asfalt i gatene og sørpe på fortauene! Dritt å gå med vogn på, men det betyr hvertfall snøsmelting!! :)

  Silje :)

  SvarSlett
 2. Spennende med riving og etterhvert ny vegg og nye vinduer. Vi holder på med et gammelt hus og det er myyyye jobb, men utvendig er jobben gjort:-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Jeg ser at din blogg er "smalere" enn min, så det er nok ikke plass til to bilder ved siden av hverandre slik den er nå. Da jeg opprettet bloggen leste jeg litt om redigering av html og redigerte den slik at jeg fikk en litt bredere blogginnlegg-spalte. Du får nesten prøve deg litt frem, men det er veldig mange blogger og sider som lett viser deg hvordan du fikser dette! Prøv å søk litt på google så finner du nok endel sider som er til hjelp. Det gjorde jeg. -Og jeg er absolutt ingen kløpper på data... ;) Lykke til!

  Silje :)

  SvarSlett
 4. Så nydelige blomster det var:) er så deilig når man hvertfall kan begynne våren inne i huset, selvom det ikke ligner vår ute:)
  Søt blogg du har:) Ønsker deg en fin uke:)

  Ps. bli med og vinn søte premier fra green gate og bloomingville i vår giveaway:)

  Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 5. Så spenndene! Moro med slike prosjekter som er godt synlige! Lykke til! Kommer til å bli kjempe fint:)

  Reportasjen stod på trykk i Dagbladet Søndag før jul:)

  Ha en fortsatt fin uke!

  Cat:)

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar :o) Huset vårt ligger i Aust-Agder.
  Blir spennende å sette igang med restaurering av veggen, gleder meg til å se hvordan det blir!
  Ha en fin helg!

  Mona

  SvarSlett