tirsdag 22. februar 2011

NostalgiJeg har vært så heldig å arve endel gammelt fra min oldemor Ragna. Endel av dette er ting jeg bruker, men disse er nesten for fine synes jeg! Men: man har jo bare glede av det dersom det er fremme også.


Sist mamma var ute å reiste hadde hun med denne litt nostalgiske gaven til meg. Dropsene er nok spist opp, men esken skal jeg beholde.

4 kommentarer:

 1. Puten var like søt som dropsene. Slikt arvegods er jo rene skatter, nydelig å se på og koselig å tenke på at den har været i bruk av familien tidligere. Jeg synes dette ligner på nupereller, det ligger iallefall mange timer med godt håndarbeide her! Ha en fortsatt fin tirsdagskveld : )

  SvarSlett
 2. Nydelig! Må jo bruke det for og ha glede av det! Og esken med drops var kjempe søt, og det var vel dropsene også. Slike ting kan ikke bli gammelt :)

  Ha en fin kveld!
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 3. Herleg med slike arvegods, gjev ekstar liv til nye heimar! Set veldig pris på det eg har arva au. Når det gjeld vindauga er dei frå lokal fabrikk i Kviteseid, LunVel heiter den- veldig nøgd med både vindauge og pris;-)
  Tusen takk for tips ang tapet og butikk, skal på bytur i morgo og dreg rett dit!

  God veke og helg til deg og dine!

  SvarSlett