lørdag 18. september 2010

Resultat barnerom

Endelig er det tidligere tørkeloftet blitt til et fiks ferdig barnerom, etter utallige arbeidstimer. Det mangler litt på smådetaljene, men det kommer :-) Nå skal vi kose oss med sofaen og et glass vin! Ønsker alle en fin lørdagskveld!

13 kommentarer:

 1. hei hei!

  koslig barnerom! vet hvordan det er med detaljer, har akkuratt fått en liten tulle og detaljene på hennes rom kommer sakte men sikkert! spennende!

  velkommen til meg og min side også!

  mvh jeanette

  SvarSlett
 2. Ja, her sitter jeg i sofaen med pc'en på fanget og Tv2 på skjermen -med dårlig samvittighet for at jeg aldri får ferdigstilt barnerommet... Fikk ikke noe mindre dårlig samvittighet nå! Ho ho.

  Det blir så koselig! Alle detaljene er det som gjenstår hos meg også, men det er det som tar tid! Jeg venter på å finne de rette tingene til å pynte og innrede med, og det er jo ikke enkelt.

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld og helg!

  Klem Silje

  SvarSlett
 3. Hei! :) Så koselig kommentar du la inn på bloggen min :) Og dette var bare så rolig og nydelig. Likte veldig godt tapetveggen! Og teppet. Ja, det tar lang tid med sånne ting, det skal være sikkert og visst. Men gøy når det blir ferdig :) Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Så koslig det ble:D

  Ønsker deg og dine ei fin uke:D

  SvarSlett
 5. Skikkelig fint, og den tapeten ER så LEKKER! Har sparklet veggene på minstejentens rom i dag, men blir nok ikke tapet:-/ Budsjettet er lit skralt akkurat nå så blir bare noen strøk med jhvitmalingsrester. Men duger jo det også da;-)

  Så flotte bilder og gode ord om hverdager under her! Det er så viktig å ta vare på hverdagene! Før var det nesten bare selskaper og jul som blie fotografert, men etter at jeg begynte å blogg e blir det meste foreviget, og det er så mange kjekke bilder!

  Ha en fin kvedl og en god uke!

  SvarSlett
 6. Så koselig det ble der! Vel fortjent med et glass rødvin i sofaen etter mye jobbing, håper dere hadde en fin kveld ;) Super ny uke til deg! Og takk for koselig hilsen hos meg <3 Klem Gry

  SvarSlett
 7. Så fint!! Herlige farger dere har brukt! ;))

  Ønkser deg ei flott ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei hei :)

  Ha ha :) Ja Becksöndergaard-skjerfene er nydelige!!! Men jeg er ikke helt sikker på hvilken butikk i Bergen som selger de.... Hmm... Prøv å google BeckSöndergaard, og finn hovedkontoret deres eller hvem som har agenturet på de. Jeg tror det er Anne Kindem Agenturer.. Ring de, og spør om hvem som er forhandler av skjerfene i Bergen :) Så får du hjelp vet du :)

  Lykke til!!

  LiljeHvit :)

  SvarSlett
 9. Så koselige ting på barnerommet :)Gleder meg til å innrede her også, men det blir noen mnd til.

  Ha en fin høstdag. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 10. Det var stor forandring ja! Ble kjempekoselig, og så fin tapet! Spennende med alle detaljer som skal på plass etter hvert - det er jo bare kos og "sjarmøretappen" etter selve oppussingen!

  Hilsen fra Cathrine

  SvarSlett
 11. Koselig barnerom,-kjempe fin tapet! Her vil nok minsten sove godt:-)

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

  Cat:)

  SvarSlett
 12. Hurra for hvit villa! Her inne var det gøy! Har bladd inne hos deg jeg også. Som å få et nytt magasin i hendene:)Og takk for koselig kommentar!
  Stor klem
  Helene

  SvarSlett
 13. Kjempekoselig barnerom:)

  Klem Siv

  SvarSlett