torsdag 26. august 2010

Hverdager


Livet består av flest hverdager ...med vask og rot og tøy som bør strykes. Noen ganger er det deilig å bare la alt stå og kose seg sammen. Nyt dagen, den kommer aldri tilbake!

10 kommentarer:

 1. Så sant så sant! I dag har jeg gjort akkurat det, noe huset bærer preg av.. he he.. ;) Ønsker deg en fin dag videre! Takk for koselig hilsen hos meg ♥ Klem Gry

  SvarSlett
 2. hei..enig med deg..men av og til må man bare la alt ligge...gripe dagen..ønsker deg en flott kveld.klem fra åshild

  SvarSlett
 3. flest hverdager det skal merkes:) Strøk 10duker igår og det er leenge til neste gang:) ha en god helg:)klem

  SvarSlett
 4. Hei!
  Koselig å komme inn til deg! :-) Takk for påminnelsen om at denne dagen er en dag man må ta vare på. Det er jo så sant som du sier at den kommer ikke igjen.
  Vi er nok i temmelig samme båt når det gjelder våre sveitserhus. Vårt er fra 1916 og jeg kikket litt i bloggen din og fant huset deres før og etter restaurering. Slik som deres hus var også vårt helt ødelagt stilmessig på 50-tallet, og vi har også restaurert tilbake til orginalen. Jeg ble glad da jeg så dere ikke brukte vinduene i den røde utgaven av huset, men har valgt tidsriktige vinduer for sveitserstilen. Huset deres så veldig fint og koselig ut. Vi har brukt hele 13 år i vårt restaureringsarbeid, alt på fritiden. Det har vært slit og glede hånd i hånd, og veldig godt da vi følte at vi så en ende i tunnelen. Men nå, etter et par år har vi startet et stort prosjekt igjen, men heldigvis med hjelp av håndverkere denne gangen. Spennende og kaotisk er det her om dagen. :-)
  Nyt dagen du også.
  Klem Trine

  SvarSlett
 5. Virkelig sant det du sier! Når alt kommer til alt så er det ingenting som er viktigere!

  Nå skal jeg snart hente snuppa. Vi skal bake i dag. Etterpå skal vi spise taco. Vi skal kose oss sammen!

  Ha en fin dag og kveld sammen med dine du også!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 6. Sant det du sier - man bør nyte dagen...Ikke alltid lett å huske innimellom alt som må gjøres. Noen ganger greier jeg å nyte dagen sammen med praktiske gjøremål og familien - det er en god dag det:-)

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 7. Ja så var det kunsten med å bare kunne la det ligge og nyte hverdagen da. Jeg er altfor dårlig til det, men ligger i hardtrening!

  Ja, bra tips, ikke sant? En fiffig sak som kan være med på å muntre opp en ellers så rotete kjøkkenbenk (ja, for jeg skal ikke skryte på meg å ha et perfekt, ryddig kjøkken...)

  Lo litt når jeg så bakepulveret med en liten luring i bakgrunnen. Kjent fenomen...
  Gjenkjennelig dynetrekk der også, gitt :)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Silje

  SvarSlett
 8. Helt klart! Man bør nyte dagene innimellom og ikke være opptatt av at alt skal være perfekt rundt en. Litt rot dør man ikke av sånn i hverdagen:)
  Klem Julie

  SvarSlett
 9. Godt sagt! Liker godt bakepulverbildet ditt. Fort gjort at det blir litt søl ;-)

  Ha en fin uke!

  Marie i Fattighuset

  SvarSlett
 10. Hei. Takk for hyggelig hilsen hos meg:) Jeg ble godt fornøyd med bordet ja. Liker å blande nytt og gammelt.

  Er så herlig å se at det bor mennesker i hjemmene! Vi har alle rot:) Herlig bilde av bakepulveret. kjente igjen den der.

  Klem

  SvarSlett