onsdag 26. januar 2011

Gamle vinduer

Gamle, ettlags vinduer i svalegangen vi har i tilknytning til entrèen. Foreløpig er ingenting gjort her, annet enn at det som i riktig gamle dager har vært en "utedo", har blitt gjort om til klesbod...eller walk-in closet om du vil. For yttertøy vel å merke!


Vi undrer oss litt hvordan vi skal løse det i denne gangen.. Den er nemlig badstu og sommeren og fryser om vinteren. Imens vi venter på å kle om den siden av huset ute (og isolere) får vi komme på en lur løsning mht vinduene.

søndag 23. januar 2011

Putekrig



Jeg ble for en stund siden utfordret til putekrig av Silje med den nydelige bloggen Hjertero.
For øyeblikket er det ikke så mange puter i stuen, etter jule er det litt tommere en det pleier, rett og slett fordi jeg har behov for å rydde litt vekk.





Oppe i loftstuen er det puter fra Himla kjøpt på Home & Cottage for lenge siden. Jeg har nemlig fått puteforbud av mannen...
Jeg sender utfordringen videre til :
  • Ruter og Hjerter
  • Fossestua
  • Huset i Lunden
  • Fru Blaa



mandag 3. januar 2011

Ny frisk


Her er det bokstavelig talt ny frisk i gangen mellom soverommene oppe! Vi har vært litt
spenstigere enn vi pleier.....


Tapeten "Waldemar" fra Sandberg får prege den høyeste veggen som deler det gamle tørkeloftet. Vi er veldig fornøyd!


Her kommer det gamle taket (helt fra 1903) ut i gangen. Denne delen av huset er nemlig et tilbygg. Vi antar at det har kommet opp rundt 1910-1920. Vi har valgt å male hvitt, det var nemlig så skittent at vi ikke fikk det fint.
Vil du se mer av prosessen fra å gjøre om denne delen av huset, ta en titt her.

søndag 2. januar 2011

Nytt rom ferdig


I høst har vi jobbet mye med å ferdigstille det gamle tørkeloftet. Barnerommet ble ferdig på sensommeren (se her for resultatet), og nå i romjulen har endelig gjesterommet også blitt ferdig!



Den gamle takstolen er pusset ned og vasket. Gangen mellom disse rommene begynner å bli ferdig den, også. Gleder meg til å vise dere, for her har vi vært litt mer crazy enn vi pleier..