torsdag 26. august 2010

Hverdager










Livet består av flest hverdager ...med vask og rot og tøy som bør strykes. Noen ganger er det deilig å bare la alt stå og kose seg sammen. Nyt dagen, den kommer aldri tilbake!

tirsdag 24. august 2010

Høst i luften





For litt siden kom jeg over dette gamle vinduet. Det skal etter planen inn i stua, men imens pynter det opp på det gamle bordet på terrassen.

søndag 22. august 2010

Arvegods fra min tippoldemor



Jeg har vært så heldig (igjen) å arve et gammelt vaskevannsfat fra min tippoldemor, Frida. Helt herlig å være eneste jente på farssiden må jeg si! Hihi. Fatet er både velbrukt og slitt, men vakkert likevel.

Passer godt inn på toalettkommoden foreløpig, jeg vet ikke sikkert om det er her det plasseres til slutt. Nå skal kvelden nytes med selvplukkede blåbær.


lørdag 21. august 2010

God helg!

En blå hortensia er reddet fra regnet. Her nytes helgen med oppdateringer og masse inspirasjon fra bloggverden. Ha en strålende helg!

torsdag 12. august 2010

Nye knotter



Tidligere i sommer kjøpte jeg nye knotter på Havgap i Kragerø, nå har de omsider kommet opp på skapet i spisestuen. Når jeg tenker meg om har jeg igrunn veldig mange fine knotter liggende...



..jeg tenker alltid at jeg sikkert får bruk for dem en vakker dag... -og det gjør jeg sikkert!

tirsdag 10. august 2010

Villbringebær



Et vakkert sted, ikke langt fra der vi bor, finnes det en skog full av villbringebær! Hele min lille familie var på sanking, nå har vi puttet mesteparten i fryseren til smoothies og syltetøy.

fredag 6. august 2010

Barnerommet tar form

Omsider begynner barnerommet å ta form. Tørkeloftet er gjort om til to soverom, toalett, bod og romslig gang.




Vi har valgt smal, gammeldags v-faspanel på tre av veggene, og tapet fra Sandberg på den siste. Litt av det orginale reisverket er synlig i hjørnet, gammelt og vakkert!


søndag 1. august 2010

Søndagskaffe


Sommer er tid for koselige ettermiddager med famile og gode venner. Med skiftende vær er det greit å dekke på i spisestuen.




Peonene holder seg bittelitt til... Nå kommer det snart oppdateringer fra et snart innflyttingsklart barnerom også! Tapeten og malerjobben er utført, nå mangler bare gulv og lister!