onsdag 28. juli 2010

Husmannsplass på landet

For en stund siden var vi på denne gamle husmannsplassen på søndagstur. Se den vakre døren!

Til den lille, røde stua hørte det til både "vedbod" og låve, tenk å ha et sted som dette på landet!



mandag 19. juli 2010

Rusletur





Vakre bilder fra en liten sommer-rusletur på en liten øy i nærheten. Gammelt og vakkert!

torsdag 15. juli 2010

Toalettkommoden ble min!


Dere som er innom bloggen min, vet jo at den eldre damen i nabohuset skal flytte. Jeg har vært heldig å fått kjøpe (for en veldig billig penge) både barneseng og nydelig, gammel mugge. Mannen i huset synes vel egentlig det var nok, men denne nydelige toalettkommoden kunne jeg jo ikke la gå. 400 kroner betalte jeg!



Peonen på kommoden kommer fra hagen, der jeg inntil nylig ikke ante vi hadde en peonbusk grunnet en ivrig gressklipper..... Hmm.


På lørdag var jeg i Kragerø, byen er full av søte og herlige interiørbutikker! Her er noe av fangsten, endel til barnerommet som dere ser.

tirsdag 13. juli 2010

Fremgang oppe


Nå er det virkelig fremgang oppe, selv etter to ukers ferie på hytta. Snart kan jeg begynne med male- og tapetseringsjobb og jeg gleder meg!




Vi holder på å gjøre om den ene loftstuen oppe, tidligere tørkeloft, til toalett og to soverom. Inn fra den "ordentlige" loftstua blir det en gang hvor vi skal ha bod og hjemmekontor.



Desverre er ikke mye av det gamle beholdt, grunnet gammelt slurv og forsøk på oppussing. Det ene barnerommet har fått nytt takvindu, veldig fornøyd med det. Nå er tapet fra Sandberg bestilt til den ene veggen, blir supert!

lørdag 10. juli 2010

Gode kjøp

Peoner, sommerens vakreste blomst!

En stor bukett har lenge fått pynte opp i spisestua, jeg blir så glad av å ha friske blomster rundt meg!

Den gamle nabokona skal flytte, og har hatt garasjesalg. Kvelden før var jeg borte og sikret meg denne vakre, gamle muggen. Hun kunne fortelle meg at den hadde stått i hennes barndomshjem.