lørdag 27. mars 2010

God påske!


For meg er tulipaner påske...derfor har jeg gått til innkjøp av disse i gult og lilla. Sammen med det grønne blir det skikkelige påskefarger!


Disse eggene fra Lisbeth Dahl pynter også opp heimen, synes de er vakre og angrer på at jeg ikke kjøpte fler!
Ønsker med dette alle en nydelig påske!

tirsdag 23. mars 2010

Gamle dører - inspirasjon

Jeg er veldig glad i gamle ting. Vakre, gamle vinduer og dører gjør huset synes jeg. Her kommer noen flotte dører som befinner seg på hus i byen jeg bor i...







De er fine på hver sin måte, og alle er gamle! Særlig den siste grønne er veldig sjarmerende. Skulle gjerne hatt en som inngangsdør, men tipper den trekker litt..hihi.


lørdag 20. mars 2010

Riving pågår


I andre etasje har vi hatt to loftstuer. Opprinnelig har det jo vært to tørkeloft, som er omgjort til stuer av tidligere eier. Resultatet var kanskje ikke helt etter vår smak, bare se her.


Nå er det gamle arbeidet i denne delen revet for å lage to soverom/barnerom og et lite toalett. Ellers skal vi sette inn takvindu og etterisolere.

Døren på dette bildet fører inn til loftstuen vi har pusset opp, her skal vi bare fore ut å lage en åpning. Til høyre i bildet, under bjelken (i den lekre blå fargen) kommer toalettet. Nye gulv skal også på plass. Vi har allerede spadd ut masse koks, men finner nok mer under gulvene..herlig!

torsdag 18. mars 2010

Snart helg!

Idag kom et nytt nummer av Bolig Pluss i posten. Jeg er en skikkelig blad-elsker, særlig når det kommer til interiørblader!

...jeg kan også konstatere at Anthon Berg's påskeegg smaker like nyyydelig i år også!

lørdag 6. mars 2010

Rosett


Da vi i høst rev de senkede takene i stuene i første etasje, dukket denne rosetten opp. I mitt første innlegg på bloggen viste jeg bilde av den før restaurering, se her.


Nå er stuene ferdige restaurert (for en god stund siden, hihi), og her er resultatet etter forsiktig vask (den er i gips) og mange lag med maling. Den er festet med skrue i midten, og for sikkerhets skyld - tech 7 før vi har lagt akryl rundt kanten.

onsdag 3. mars 2010

Nytt prosjekt

Jeg har nemlig gått og leita etter et sånt bord leenge. For en stund siden dukket det imidlertid opp i den lokale bruktbutikken, men jeg ble nedstemt på hjemmebane kan man vel si.. Den som ler sist, ler best for her om dagen stod det i gangen når mannen kom hjem fra jobb. Noen friheter må man jo ta seg!
Det skal etterhvert bli hvitt altså....etterhvert! Først må jeg finne et sted å ha det, tihi!

tirsdag 2. mars 2010

Award og Norgesglass




Kom over flere Norgesglass forleden. Har jo noen fra før, men de er så fine!



Disse var ekstra store...enda finere med andre ord!


Så har jeg vært så heldig å fått award av Gry med denne fine bloggen. Tusen takk, det setter jeg veldig stor pris på! Nå skal jeg ut å nyte vårværet og besøke den skjønne jenta med denne bloggen - hun har det nemlig veldig koselig hjemme!